Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in apropiere de plaja Turunc si in imediata vecinatate a frumoasei plaje Amos si a Delfinariului, acest resort all-inclusive va va incanta prin serviciile decinci stele destinate oricaror gusturi.
Facilitati camere

Toate camerele dispun de baie proprie, minibar, WC, uscator de par, seif (gratuit), telefon, balcon, fotoliu, masa si scaun pe balcon, TV LED, parchet, aer conditionat, fierbator, seturi pentru bauturi calde (gratuit).

Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie, restaurant principal, 2 restaurante a la carte (pescaresc si turcesc), 5 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, mini-club, coafor, cabinet medical, magazine, spalatorie, sala de conferinte (350 pers), internet WiFi gratuit (in lobby). Gratuit se ofera: baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, aqua aerobic, tenis de masa, billiard, darts, programme de animatie, muzica live. Contra cost, turistii se pot bucura de baie turceasca, sauna, masaj sau sporturi nautice. Plaja proprie este cu nisip si pietris si se ofera gratuit umbrele si saltele.

Website

http://www.turunchotels.com.tr/

Localizare

Hotelul este situat la 120 km de aeroportul Dalaman, la 20 km de orasul Marmaris, la 200 m de localitatea Turunc, pe malul marii.

Descriere

Hotel Turunc Premium a fost construit in anul 2015, avand o suprafata de 12.000 mp. Situat in apropiere de plaja Turunc si in imediata vecinatate a frumoasei plaje Amos si a Delfinariului, acest resort va va incanta prin serviciile de cinci stele destinate oricaror gusturi.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din