Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Titanic Palace, se afla situat in sudul statiunii  Hurghada, pe malul nisipos al Marii Rosii, la aproximativ 14 km de Aeroportul International  Hurghada.

Tip masa: All Inclusive

Facilitati camere: Camerele sunt alcatuite dintr-un dormitor  si o baie, cu un pat dublu (matrimonial) sau 2 paturi single. Toate  camerele  sunt dotate cu aer conditionat, terasa sau balcoan privat, TV LCD prin satelit, baie cu dus, uscator de par, seif, mini bar.

Facilitati hotel: Receptia este deschisa non-stop. Resort-ul  ofera sala de conferinte, parcare, bancomat in zona lobby, doctor disponibil, la cerere, birou de inchiriere limuzina (contracost), spalatorie, un internet  cafe, magazin de suveniruri, echipa de animatie cu numeroase activitati  sportive si competitive, iar pe timpul serii, cu petreceri vibrante la piscina  si la plaja, un club pentru copii (cu varste intre 4-12 ani) cu petrecere  pentru copii si numeroase activitati, baby sitter (cost aditional). Resort-ul  ofera oaspetilor sai: restaurantele principale Rose, Jack si Cal, restaurantele a la carte - Tarboush (cu specific oriental), Little Italy (cu  preparate din bucataria italiana), China Town (cu specific  chinezesc), Fish (cu preparate din peste si fructe de mare), un  lobby bar -Pirates, barul Captains Inn, barul de la piscina - Oasis, barul de la plaja - Sailors, un  Comfort Club VIP, Waves Disco si sala de gala - Titanic Ball Room.

Pagina web: http://www.titanicpalace.com/mm25-7/language/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Calatorii in perioada 01.03.2024 - 31.03.2024 • 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise. Calatorii in perioada 01.04.2024 - 31.10.2024 • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024
 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Early Booking
Movenpick Resort Hurghada

Movenpick Resort Hurghada

Hurghada, Egipt

de la 821 /pers

9 % Early Booking
Desert Rose

Desert Rose

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 712 /pers

Jaz Aquamarine Resort

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 757.5 /pers