Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Rubi are o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber și un centru spa cu baie turcească, saună și sală de masaj. În zonele publice este disponibil accesul gratuit la internet Wi-Fi. Există un centru de fitness şi un loc de joacă pentru copii. Oaspeții au la dispoziție, de asemenea, facilități pentru sporturi acvatice.
Localizare

Acest hotel de familie este situat în Incekum, la 25 km vest de statiunea Alanya.

Facilitati Hotel

Hotelul Rubi are o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber și un centru spa cu baie turcească, saună și sală de masaj. În zonele publice este disponibil accesul gratuit la internet Wi-Fi. De asemenea, există un centru de fitness şi un loc de joacă pentru copii. Oaspeții au la dispoziție, de asemenea, facilități pentru sporturi acvatice. Restaurantul principal oferă micul dejun, prânzul și cina în stil bufet, precum și vedere la mare. Hotelul are, de asemenea, 2 restaurante à la carte și un bar cu băuturi răcoritoare. Hotelul poate aranja un serviciu de transfer, la cerere şi la un cost suplimentar.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului Rubi oferă aer condiționat, TV, balcon și minibar. Camerele au cutie de valori și baie privată cu uscător de păr.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

25 % Early Booking
TUI FUN & SUN MIAROSA INCEKUM BEACH

TUI FUN & SUN MIAROSA INCEKUM BEACH

Alanya, Antalya, Turcia

de la 944 /pers

9 % Early Booking
VILLA SUNFLOWER APART HOTEL

VILLA SUNFLOWER APART HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 569.5 /pers

13 % Early Booking
MESUT HOTEL

MESUT HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 535.5 /pers