Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Q Premium Resort Alanya a fost deschis în 2011, avand o suprafata totala de 14000 mp. Hotelul are sapte etaje si este situat la 85 km de aeroportul din Antalya, la 35 km de Alanya, în Okurklar, la 50 m de mare. Plaja proprie de nisip - pietris cu ponton. Sezlongurile, saltelele, umbrelele de soare si prosoapele de plaja sunt oferite gratuit. Lungime plaja: 75 m. Nu se accepta animale de companie. ANUNT: Hotelul nu accepta cazarea a doi sau mai multi barbati in aceeasi camera.
Facilitati Camere

Balcon, baie/dus, aer conditionat, mini-bar (cu apa si bauturi racoritoare, se reumple zilnic pana la 17.00, gratuit), TV LCD, telefon, uscator de par, seif electronic (gratuit), curatarea camerei se face zilnic, schimbarea lenjeriei de 3 ori pe saptamana.

Facilitati Hotel

Printre facilitatile hotelului se numara: un centru SPA, restaurant principal, 3 resturante a la carte (cu rezervare, italian, turcesc si pescaresc), bar, bar pe plaja, piscine exterioare, piscina interioara incalzita, 2 tobogane de apa, jacuzzi, discoteca, acces la Wi-Fi (contra cost), amfiteatru, sala de conferinte, salon de infrumusetare, sauna, baie turceasca.

Localizare

Hotelul are sapte etaje si este situat la 85 km de aeroportul din Antalya, la 35 km de Alanya, în Okurklar, la 50 m de mare.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

25 % Early Booking
TUI FUN & SUN MIAROSA INCEKUM BEACH

TUI FUN & SUN MIAROSA INCEKUM BEACH

Alanya, Antalya, Turcia

de la 944 /pers

9 % Early Booking
VILLA SUNFLOWER APART HOTEL

VILLA SUNFLOWER APART HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 569.5 /pers

13 % Early Booking
MESUT HOTEL

MESUT HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 535.5 /pers