Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților un restaurant cu terasă și grădină, lobby bar, bar la piscină, zonă de grătar, seif la recepție (contra cost), birou schimb valutar, piscină în aer liber cu secțiune pentru copii, umbrele și șezlonguri la piscină, tenis de masă, biliard, servicii de masaj, saună și centru medical, servicii de rent a car, room service, Wi-Fi (gratuit în lobby, contra cost în camere și în restul hotelului), magazine, servicii de spălătorie, pătuț pentru copii (contra cost), scaune înalte pentru copii în restaurant, loc de joacă pentru copii, parcare (contra cost), servicii de babysitting (contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele au balcon, aer condiționat, TV, minibar, telefon, baie cu duș și cadă, Wi-Fi (contra cost).

Localizare

 Hotelul Perla este situat în stațiunea Nisipurile de Aur, la aproximativ 450 de metri de plajă și la 500 de metri de centru. 

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții
 
 

Alte hoteluri in destinatie

MELIA GRAND HERMITAGE HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 469.5 /pers

10 % Early Booking
SLAVEY HOTEL

SLAVEY HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 254.5 /pers

28 % Early Booking
VIVA CLUB HOTEL

VIVA CLUB HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 420 /pers