Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Rixos Premium Magawish este situat in Hurghada, la 1,2 km de plaja El Sawaki, Rixos Premium Magawish Suites and Villas ofera cazare la malul marii cu diverse facilitati, printre care un restaurant, o piscina in aer liber si un bar. Acest hotel de 5 stele pune la dispozitie o zona de plaja privata, room-service si WiFi gratuit. La cazare, oaspeii au la dispozitie hammam, programe de divertisment seara si receptie cu program nonstop.
Acest hotel serveste mic dejun tip bufet sau a la carte.
Rixos Premium Magawish Suites and Villas ofera cazare de 5 stele, cu loc de joaca pentru copii si cada cu hidromasaj. Oaspetii pot juca tenis de masa sau camp si darts la cazare, iar zona este renumita pentru snorkelling.

Portul de agrement nou este situat la 5 km de Rixos Premium Magawish Suites and Villas, iar Insula Giftun se afla la 9 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Hurghada, situat la 9 km de hotel.



*Notainformativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicitataxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sava informeze cu exactitate asupra lor.
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: - avans 20% la inscriere - diferenta de 80% , se achita cu 21 de zile inainte de plecare. Conditiile de penalizare sunt confor
 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sunrise Mamlouk Palace Resort-Select

Hurghada, Egipt

de la 887 /pers

Golden Beach Resort

Hurghada, Egipt

de la 700 /pers

Swiss Inn Resort

Hurghada, Egipt

de la 577.5 /pers