Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotel Sentido Neptun Beach este situat in centrul celebrei statiuni Sunny Beach, chiar pe malul marii si ofera vedere catre orasul vechi Nessebar.
Se afla la o distanta de 4 km de orasul vechi Nessebar si la 300 m de centrul statiunii. Este amplasat la 1,2 km de parcul acvatic ActionPark Sunny Beach, la 1 km de Royal Beach Mall, la 5 km de AquaParadise si la 15 km de Capul Emine.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor piscina exterioara si interioara, sala de fitness, parcare, sauna, internet wireless, receptie 24h, schimb valutar, seif la receptie, magazin, servicii medicale, restaurant principal cu terasa si a-la-carte, lobby bar, bar la piscina, snack bar, room service.
Activitati: Tenis de masa, biliard, aerobic, darts, program de animatii si divertisment seara.
Pentru copii: Piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), mini-disco, baby cot la cerere- contra cost, scaune inalte in restaurant.
Plaja publica, sezlonguri si umbrele contra cost.
Parcare nepazita, contra cost.
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu telefon, TV, aer conditionat, seif, minibar (contra cost), uscator de par.
• 50% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise. • Pentru anulare se aplica penalizare conform conditiilor de inscriere.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

5 % Early Booking
Riagor

Riagor

Sunny Beach, Bulgaria

de la 258.5 /pers

Perla Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria

de la 323.5 /pers

4 % Early Booking
SLAVYANSKI HOTEL

SLAVYANSKI HOTEL

Sunny Beach, Bulgaria

de la 134.5 /pers