Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Miramare Beach este situat în inima orașului însorit Side, Antalya, într-o zonă extrem de caracteristică, și plină de viață, la câțiva pași de toate atracțiile. Hotelul Miramare Beach este gata să se întâlnească și să vă ofere o vacanță de neuitat pe tot parcursul anului. Vă rugăm să rețineți că serviciul Ultra All Inclusive începe la ora 14:00. în ziua sosirii și se încheie la ora 12:00 în ziua de check-out. Îi încurajăm pe oaspeții noștri să rezerve macar o dată la restaurantele noastre A'La Carte și ne-am dori sa subliniem că aceasta este o șansă de a experimenta această atmosferă. Restaurantele sunt o experiență care merită savurata. Orele de deschidere și de închidere ale punctelor noastre de service pot fi schimbat de conducerea hotelului în funcţie de condiţiile sezoniere. Pentru a menține cea mai înaltă calitate a serviciilor și atmosfera minunată a noastră restaurantul principal, vă rugăm să nu veniți la restaurantul nostru principal Gussto la prânz și cina în pantaloni scurți și tricouri sport și sperăm că oaspeții noștri vor intelege aceste reguli. Aceleași reguli se aplică și restaurantelor noastre a la carte.
Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Localizare

Hotelul este situat în Kumkoy lângă plajă și cu acces ușor de facilități statiune. Centrul Side este la aproximativ 3 km distanță. Aeroportul este la aproximativ 60 km de stațiunea.

Facilitati camera

Unitatea de cazare este formata din 218 camere pe 4 etaje, care sunt fiecare dotate cu o baie proprie, telefon, uscator de par, TV satelit, minibar, aer condiționat, baie, seif și un balcon sau terasă.

Facilitati hotel

Facilitățile oferite pentru oaspeți includ o recepție 24 de ore, facilități de spălătorie, asistență medicală, acces la internet, schimb valutar, contra cost.
De asemenea, va puteti bucura de restaurantul principal si de cel a la carte, de baruri, de o piscină, terasă cu șezlonguri, tobogane și o piscină separată pentru copii. Există, de asemenea, o zonă de joacă pentru copii și un club pentru copii (4-12 ani), teenage club (12-16 ani).

Alte facilități de agrement includ un centru spa cu saună, baie de aburi și masaj, facilități de fitness, aerobic de apă, și sporturi nautice. Există, de asemenea, tenis, volei pe plajă, baschet, tenis de masă, fotbal de masă și biliard. Un program de divertisment de sezon este, de asemenea, furnizate.
 

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Early Booking
Sunrise Park Resort & Spa

Sunrise Park Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 998.5 /pers

ROYAL TAJ MAHAL

Side, Antalya, Turcia

de la 1146.5 /pers

8 % Early Booking
Club Turan Prince World

Club Turan Prince World

Side, Antalya, Turcia

de la 1000.5 /pers