Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Complexul hotelier este situat la 200 m de plaja nisipoasă, la cca 700 m de Medina și la 85 km de aeroportul internațional din Monastir, fiind situat chiar în Yasmine Hammamet. Terenurile de golf ”Yasmine” și ”Citrus” sunt situate la 5 km distanță de hotel. Hotelul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă, mai ales familiilor cu copii. Facilitatile camerelor: Hotelul construit în 2002 și dotat cu ascensoare, prezintă 276 camere duble moderne dispunând de: A/C, seif, uscător de păr, TV-satelit, mini-bar, telefon, baie cu duș, baie, seif si balcon sau terasă. Există și camere pentru persoane cu dizabilități.
Sport si agrement

 Două terenuri de tenis (supliment pentru nocturnă), aerobic, tir cu arcul, darts, masă de tenis, volei, mini-golf, sală de fitness, saună, hammam, masaj, centru nautic, hidrobiciclete, ski nautic, plimbări cu banana și surfing.
 

Facilitati copii

 Piscină, teren de joacă, mini-club pentru cei cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani, programe de animație.
 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati: zona de plaja privata cu sezlonguri, umbrele pentru soare, magazine de suveniruri și artizanat, 3 restaurante, 3 baruri, cafenea maură, centru de thalassoterapie, casă de schimb valutar, curăţătorie, 3 săli de conferinţe.  
 

Localizare

Complexul hotelier este situat la 200 m de plaja privata cu nisip fin, la cca 700 m de Medina și la 85 km de aeroportul internațional din Monastir, fiind situat chiar în Yasmine Hammamet. Terenurile de golf ”Yasmine” și ”Citrus” sunt situate la 5 km distanță de hotel.
Hotelul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă, mai ales familiilor cu copii.

Facilitati camere

Toate cele 276 camere ale hotelului sunt decorate modern, dispun  de A/C, seif, uscător de păr, TV-satelit, mini-bar, telefon, baie cu duș, seif si au balcon sau terasă. Există și camere pentru persoane cu dizabilități.

 

Piscina

Piscină interioara si o piscină exterioara deservită de o frumoasă terasă dotată cu șezlonguri și umbrele.
 

• 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

AZIZA THALASSO GOLF

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 594 /pers

TMK FLORA PARK

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 458 /pers

6 % Early Booking
EL MOURADI HAMMAMET

EL MOURADI HAMMAMET

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 451 /pers