Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Excelsior este un hotel de 2 stele, situat in zona de nord a statiunii (este al doilea hotel de la intrarea pe faleza), la numai 80 de metri de plaja
Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurant, bar, mic dejun în camera, minibar, teren de tenis, sala de fitness, camera de jocuri, spa & centru de wellness, masaj, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, darts, baie turceasca/baie de aburi, scufundari, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu handicap, lift, magazine in hotel, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, aer conditionat, zona pentru fumatori, pardoseala de lemn/parchet, seif.

Localizare

Marti Resort Deluxe este situat la 10 minute de mers pe jos fata de centrul orasului İçmeler iar statiunea Marmaris se gaseste la 15 minute cu masina de complex.

Facilitati camere

Camerele hotelului Marti Resort Deluxe 5* ofera un interior modern, amenajat cu parchet si ferestre mari. Toate camerele au aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar (apa - gratuit, alimentare zilnic, gratuit), seif (gratuit), balcon, baie privata cu uscator de par.

• 20% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.