Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in Hammamet, la 3 km de centrul orasului .
Facilitati Camere

Camerele de la Le Sultan au aer condiţionat şi balcon privat. Toate sunt decorate în stil clasic şi dotate cu minibar şi TV cu canale prin satelit. Băile cu marmură au un perete de sticlă.

Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul oferă parcare privată gratuită şi este la 8 km de gara din Bir Bourekba.

http://www.lesultan.com/

Facilitati Hotel

Acest hotel de 4 stele oferă 2 piscine şi acces direct la plaja din Hammamet. Este situat la 3 km de centrul oraşului Hammamet. Restaurantul Les Voiliers servește preparate mediteraneene pe terasă, restaurantul Sakura oferă preparate din bucătăria fusion, iar oaspeţii au la dispoziţie şi cafeneaua Moorish. Rrestaurantul Le Serail serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet. Hotelul Sultan are 5 baruri, inclusiv un bar cu pian, Sherazade.

Proprietatea oferă un centru spa şi acces la internet în toate zonele. Este disponibil un serviciu de transfer gratuit la terenul de golf Yasmine şi la centrul de scufundări PADI.

• 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

AZIZA THALASSO GOLF

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 594 /pers

TMK FLORA PARK

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 458 /pers

6 % Early Booking
EL MOURADI HAMMAMET

EL MOURADI HAMMAMET

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 451 /pers