Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiFiind situat într-o zona animata din Kusadasi, reprezinta o alegere ideala pentru a vă bucura de o evadare cu prietenii sau familia.
Descriere

Fiind situat într-o zona animata din Kusadasi, reprezinta o alegere ideala pentru a vă bucura de o evadare cu prietenii sau familia.

Facilitati hotel

Golden Moon oferă 60 de apartamente în regim de autogospodarire.. Oaspetii hotelului de apartamente se pot relaxa la piscina hotelului, la baia turceasca sau la biliard. De asemenea, exista varianta de hidromasaj în aer liber şi o piscina pentru copii. Golden Moon are un restaurant interior, cu o terasa exterioara, care serveste preparate culinare turcesti şi internationale. În plus, proprietatea are 3 baruri.

Website

http://www.goldenmoonapart.com

Localizare

Situat în statiunea plina de viata Kusadasi, hotelul Golden Moon Apart se afla la 800 de metri de Jade Beach Club si la aproximativ 1 km de Plaja Femeilor, vestita strada cu baruri si Marele Bazar. Muzeul Efes se afla la aproximativ 15 km de locatie.

Facilitati camere

Fiecare apartament are unul sau doua dormitoare, un colt de bucatarie si sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu canale prin Satelit, facilitati pentru prepararea cafelei si ceaiului, frigider, baie cu dus si uscator de par şi un balcon mare cu vedere superba la statiune.

 

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din
 
 

Alte hoteluri in destinatie

17 % Last Minute
Paste 2024 Istanbul, Kusadasi, Canakkale

Paste 2024 Istanbul, Kusadasi, Canakkale

Kusadasi, Turcia

de la 435.5 /pers

23 % Last Minute
Paste 2024 Kusadasi, Canakkale

Paste 2024 Kusadasi, Canakkale

Kusadasi, Turcia

de la 350 /pers