Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 3 Nopti? , 25.09.2024 -28.09.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
PROMO PARK VIEW
AIG
Plecare din Bucuresti / autocar Detalii
411 €
381 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 190.5 € de la 27.04.2024
  • 381 € de la 04.09.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : PROMO PARK VIEW
Masa : AIG
Detalii : Plecare din Bucuresti / autocar
Detalii
411 €
381 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul Berlin Golden Beach este situat in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur, langa plaja, in apropierea portului de yachturi. Centrul statiunii se afla la aproximativ 1 km distanta.
Hotelul a fost renovat in anul 2015, detine 4 cladiri: cladirea A cu 11 etaje, cladirea B cu 6 etaje, cladirea C cu 5 etaje, cladirea D cu 10 etaje. In total, hotelul are 410 camere.
Facilitati si servicii: 6 lifturi, seif in camere (gratuit), WiFi in lobby, schimb valutar, lobby bar, bar la plaja, bar la piscina, plaja cu nisip in fata hotelului, mini disco pentru copii 4-12 ani, animatie de 6 ori pe saptamana, sectiune pentru copii in piscina exterioara, scaune pentru copii in restaurant, patuturi (gratuit, la cerere).
Servicii masa: All Inclusive Gold

SERVICII CAZARE
Check-in dupa ora 14:00; se intra cu pranz
Check-out pana la ora 11:00; se iese cu mic dejun
DBL promo vedere la parc in bloc B / vedere laterala la mare in blocurile B-D; aprox. 19 mp, min / max 2 adulti; in camerele cu vedere la mare sunt 2 paturi separate; in camerele cu vedere la parc exista un singur pat.
DBL standard in blocurile A-D; aprox. 22 mp; minim 1 adult + 2 copii, maxim 2 adulti + 1 copil / 3 adulti; doua paturi twin si un fotoliu extensibil.
DBL deluxe cu vedere la mare: aprox. 22 mp; cu balcon; minim 1 adult + 2 copii, maxim 2 adulti + 2 copii / 3 adulti; doua paturi single si o canapea pentru 2 copii.
Studio cu vedere laterala la mare in bloc B: aprox. 29 mp; cu balcon; minim 1 adult + 2 copii, maxim 2 adulti + 2 copii / 4 adulti; 4 paturi single, o singura incapere.
Apartament in blocuri A-B-D: aprox. 60 mp; fara balcon; minim 2 adulti, maxim 3 adulti + 2 copii; posibil si 4 adulti + 1 copil; dormitor separat cu pat dublu sau 2 paturi single si un living cu canapea.
Toate camerele au aer conditionat, seif (gratuit), mini-frigider (gol), telefon, TV satelit, WiFi gratuit, baie cu dus sau cada, uscator de par, minibar la cerere si contra cost.

ACTIVITATI SPORTIVE SI DE DIVERTISMENT
Gratuite: o umbrela si 2 sezlonguri per camera pe plaja (in limita disponibilitatilor), piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri (in limita disponibilitatilor, nu este permisa rezervarea lor), programe de animatie ziua si seara si programe sportive de 6 ori pe saptamana.
Cu plata: masaje, sauna, minibar (realimentare la cerere, contra cost), early check-in si late check-out (la cerere, in functie de disponibilitati), organizarea zilelor de nastere si a altor sarbatoriri in restaurantul a la carte.

ALL INCLUSIVE GOLD
Mic dejun: 07:30-10:00, bufet, in restaurantul principal; bauturi: apa, ceai, cafea, sucuri si bauturi racoritoare. Micul dejun are loc in 2 ture la 1 ora si 15 minute fiecare; numarul de persoane pentru fiecare tura se stabileste pe loc, in functie de disponibilitati.
Pranz: 12:00-14:00, bufet, in restaurantul principal: meniu variat si preparate internationale: salate, supe, feluri principale, deserturi, fructe; bauturi: apa minerala, sucuri si bauturi racoritoare, bere la draft si vin. Pranzul are loc in 2 ture la 1 ora fiecare; numarul de persoane pentru fiecare tura se stabileste pe loc, in functie de disponibilitati.
Cina: 18:00-21:00, bufet, in restaurantul principal: o varietate de preparate din bucataria internationala; bauturi: apa, sucuri si bauturi racoritoare, bere la draft si vin. Codul vestimentar este obligatoriu pentru cina: pantaloni lungi pentru domni. Cina are loc in 2 ture la 1 ora si jumatate fiecare; numarul de persoane pentru fiecare tura se stabileste pe loc, in functie de disponibilitati.
Bauturi la Beach bar in intervalul 10:00-22:00 (pana la 16.06 si dupa 10.09 deschis de la 10:00 la 16:30) sau conform orarului de lucru (in functie de conditiile meteorologice); serviciu la bar.
Cina la restaurantul a la carte din bloc D: la sejururi de minim 5 nopti; o data per sejur; este necesara rezervare in avans. Codul vestimentar este obligatoriu pentru cina: pantaloni lungi pentru domni. Deschis in intervalul 18:30-20:30, de la 16.06 pana la 10.09, de luni pana vineri.
Inghetata: zilnic in intervalul 10:00-16:00, la piscina
Optional: pranz bufet la piscina, in intervalul 11:00-16:00, de la 16.06 pana la 10.09
Dulciuri: 15:00-17:00, de la 16.06 pana la 10.09
Lobby bar, bloc A: 24 de ore, bauturi alcoolice si non-alcoolice bulgaresti, ceai, cafea
Celelalte baruri ale hotelului sunt deschise conform orarelor de functionare.

ALTE INFORMATII:
- WiFi gratuit in zonele publice
- seif gratuit in camere
- turistii sunt obligati sa poarte bratara primita la receptie, in momentul sosirii la hotel
- acces gratuit la piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja (1 umbrela si 2 sezlonguri per camera, doar pentru turistii care achita integral; copiii care sunt cazati gratuit nu beneficiaza de acestea)
- prosoape de plaja disponibile cu depozit, care se achita la receptie

INFORMATII IMPORTANTE:
Nu se accepta animale de companie.
Parcarea este contra cost si in limita locurilor disponibile.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modificare orarele de functionare si tarifele pentru serviciile aditionale, daca va fi necesar.
Hotelul si infrastructura sa nu sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati.
Nu este permis fumatul in spatiile interioare.
Nu se accepta rezervari pentru sezlonguri. Prosoapele lasate nesupravegheate vor fi indepartate de catre personalul hotelier.
Mancarea si bauturile nu pot fi scoase din restaurante.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții
 
 

Alte hoteluri in destinatie

18 % Early Booking
Riu Astoria

Riu Astoria

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 375.5 /pers

MADARA HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 148 /pers

DOLCE VITA SUNSHINE RESORT

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 228 /pers