Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiFiind localizat foarte aproape de plajă, hotelul Arora este ideal pentru cei care preferă să-și petreacă timpul la soare, căpătând un bronz de invidiat, sau înotând în apa albastră.
Facilitati hotel

Hotelul dispune de recepție, restaurant, piscină exterioară, piscină pentru copii, piscină interioară, baie turcească, saună, masaj, sala de fitness, parcare, masă de tenis, room service, cabinet medical, mini-market, animație.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu televizor prin satelit, aer condiționat, mini-bar, telefon, conexiune de internet, seif, balcon cu vedere la mare sau piscină, grup sanitar propriu, uscător de par.

 

Localizare

Hotel Arora este situat la 80 km de aeroportul orașului Izmir, 5 km de centrul orașului Kusadasi și la 90 m de propria plajă. Orașul antic Efes se află la 25 km de hotel. Hotelul a fost construit în 2005, având o suprafață totala de 7000 mp.

Website

http://www.arorahotel.com/

Descriere

Fiind localizat foarte aproape de plajă, hotelul Arora este ideal pentru cei care preferă să-și petreacă timpul la soare, căpătând un bronz de invidiat, sau înotând în apa albastră.

• 20% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

29 % Early Booking
Arora

Arora

Kusadasi (Kusadasi), Kusadasi, Turcia

de la 321.5 /pers

10 % Early Booking
Belmare

Belmare

Kusadasi, Turcia

de la 320 /pers

24 % Early Booking
Asena

Asena

Kusadasi (Kusadasi), Kusadasi, Turcia

de la 238 /pers