Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: ALBATROS BLU SPA RESORT are toate elementele necesare petrecerii unui sejur reusit, ospitalitatea egipteana completandu-se perfect cu frumusetea naturii. Confortul, atmosfera placuta si multitudinea activitatilor recreative sunt ingredientele unei vacante minunate. 

Localizare: ALBATROS BLU SPA RESORT este localizat la 9 km de aeroportul din Hurghada si la 20 de minute de centru orasului. 

Plaja: ALBATROS BLU SPA RESORT este situat la 1 km de Marea Rosie, unde are o plaja privata cu sezlonguri si umbrele gratuite. Hotelul ofera servicii gratuite de transfer cu autobuzul la plaja cu nisip fin.

Dotari camere: ALBATROS BLU SPA RESORT are 305 camere dispuse in cladiri cu 3 etaje amplasate in jurul piscinelor, fiind inconjurate de gradini bine intretinute. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, wi-fi, TV satelit, telefon, mini bar, baie cu cada/dus, uscator de par, balcon/terasa cu balcon cu vedere la gradini sau la piscina. 

Facilitati:  ALBATROS BLU SPA RESORT ofera receptie 24 de ore, wi-fi in zonele publice, camera pentru bagaje, schimb valutar, 4 piscine exterioare, un parc acvatic cu 9 tobogane,  2 piscine in aer liber cu sistem de incalzire, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, un centru de spa si wellness , servicii de infrumusetare,  sala fitness, restaurante, 4 baruri, animatori, divertisment de seara, club de noapte/DJ, club pentru copii, teren de joaca pentru copii, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice (la unitatea de cazare), snorkeling, scufundari, windsurfing, tenis de masa, teren de tenis, billiard. 

Pagina web: pickalbatros.com/hotels-resorts/blu-spa-resort/
Calatorii in perioada 01.03.2024 - 31.03.2024 • 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise. Calatorii in perioada 01.04.2024 - 31.10.2024 • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024
 
 

Alte hoteluri in destinatie

10 % Oferta Speciala
Desert Rose

Desert Rose

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 736 /pers

El Karma Aqua Beach Resort (ex. Nubia Aqua Beach)

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 536 /pers

Royal Star (ex Three Corners)

Hurghada, Egipt

de la 549 /pers