Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul Silver constituie o alegere buna pentru turistii care-si doresc o vacanta linistita, perfecta pentru relaxare, fiind amplasat într-o zona frumoasa parc de 4.500 mp.
Facilitati camere

Toate camerele dispun de TV, A /C individual, mini-frigider, telefon, baie cu dus, balcon cu vedere la parcul hotelului. 

Facilitati hotel

Hotelul ofera receptie non-stop, seif, restaurant, terasa, lobby bar, pool bar, gradina, piscina exterioara pentru adulti cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, sezlonguri, umbrele, parcare, sala de fitness, masaj, spa, servicii de transfer catre plaja, teren de sport.

Localizare

receptie non-stop, seif, restaurant, terasa, bar, gradina, piscina exterioara pentru adulti cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, sezlonguri, umbrele, parcare, sala de fitness, masaj, spa, servicii de transfer, teren de sport.

Descriere

Hotelul Silver constituie o alegere buna pentru turistii care-si doresc o vacanta linistita,  perfecta pentru relaxare, fiind amplasat într-o zona frumoasa parc de 4.500 mp.

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KINI PARK

Chaika, Bulgaria

de la 270 /pers

VEZHEN HOTEL

Chaika, Bulgaria

de la 127.4 /pers

UMANI HOTEL BEACH

Chaika, Bulgaria

de la 241.8 /pers