Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



GOO Apartments Five - 3 stele se afla in zona centrala a statiunii Mamaia Nord, pe malul marii, vizavi de plaja Makerel, in ansamblu rezidential Building Stefan Mamaia Nord 1. Apartamentul se afla la etajul 4, finalizat in iulie 2021, cu dotari si finisaje de calitate, realizate la un nivel calitativ ridicat si cu vedere la mare. Dotarea apartamentului este una completa, astfel incat oaspetii nostri beneficiaza de tot confortul unei vacante deosebite.

Bucataria este dotata cu tot ce isi poate dori un bucatar iscusit, de la vesela pana la toate instrumentele necesare ( plita, cuptor, cuptor microunde, frigider cu congelator, prajitor de paine, esspresor de cafea, etc). De asemenea apartamentul este dotat cu masina de spalat, uscator de haine, aspirator, aer conditionat, balcon cu mobilier de terasa,etc.
Bineinteles ca fiecare apartament din portofoliul nostru dispune de conexiune wi-fi de mare viteza. In concluzie, aveti toate cele necesare pentru a petrece o vacanta de exceptie. Iar echipa GooApartments va fi permanent la dispozitia dumneavoastra pentru orice solicitare.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

Dream Resort Adults only14+ cm

Mamaia Nord - Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 584.5 Lei/pers

ROCA DEL MAR cm

Mamaia Nord - Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 690.5 Lei/pers

PENSIUNEA SIERA

Mamaia Nord - Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 797.5 Lei/pers