Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie receptie 24h, lobby, o frumoasa gradina, restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 3 baruri, Wi-Fi gratuit in tot resortul, magazine, salon de infrumusetare, lift, farmacie, centru Spa, aquapark - 6 tobogane pentru adulti (inaltimea minima 1,2 m), mini aquapark cu 3 tobogane pentru copii (in zona de joaca pentru copii), 6 piscine pentru adulti (cea principala este incalzita iarna), o piscina incalzita pentru copii, sala fitness, Kids Planet Club, aqua aerobic, volei pe plaja, animatie, plaja privata amenajata.

Localizare

Hotelul este amplasat in centrul statiunii Hurgada, direct pe plaja, la 5 km (aproximativ 12 minute) de Aeroportul Internațional Hurghada. Hotel de familie cu servicii de masa in regim all inclusive, servicii de cazare excelente si multiple facilitati pentru toate varstele.

Facilitati camere

Camerele, de mai multe tipuri, au balcon cu vedere la gradina sau la piscina, zona de relaxare, baie cu dus, terasa sau balcon, telefon, TV satelit, aer conditionat.

Conditii de plata: 20% avans la inscriere; inca 10% pana la 15.03.2023; Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

Rixos Premium Magawish

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 1400.5 /pers

Coral Sun Beach

Hurghada, Egipt

de la 592.5 /pers

Protel Grand Seas (Ex.Hostmark)

Hurghada, Egipt

de la 670.5 /pers