Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Resortul Pharaoh Azur din Hurghada ofera oaspetilor sai experienta unei vacante deosebite la malul Marii Rosii, incarcata cu elemente ale civilizatiei egiptene.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul se afla la aproximativ 3 km distanta de Jungle Aqua Park si la aproximativ 3.5 km fata de  Senzo Mall. Centrul orasului Hurghada se afla la aproximativ 20 de minute distanta, iar acvariul la 15 minute distanta. Aeroportul International din Hurghada se afla la aproximativ 15 km distanta. 

Dotari camere: Camerele au vedere catre mare sau catre piscina. Ele sunt prevazute cu aer conditionat, TV satelit si minibar. Baia este prevazuta cu dus sau cada. 

Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de un centru de wellness si SPA ce include sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness si mai multe tipuri de masaje, la care accesul se face contra cost. Serviciul de Wi-Fi este gratuit pentru oaspetii hotelului in spatiile publice. In ceea ce priveste serviciile de servire a mesei, clientii pot alege dintr-o multitudine de restaurante si baruri, cu specific diferit, ale caror preparate sunt delicioase.  Pharaoh Azur se bucura de piscina interioara si exterioara, precum si de Infinity Pool si plaja privata, terasa si gradina, dar si de zona de plaja langa piscina. Se poate apela la servicii de babysitting contra cost. Intre facilitatile hotelului se numara si servicii de divertisment, sporturi pe apa (contra cost), mini golf, snorkeling si scufundari (contra cost), acces la biblioteca, inchiriere de biciclete (contra cost), darts, teren de tenis, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, masa de biliard (contra cost). Totodata, oaspetii pot gasi buticuri si magazine de suveniruri in cadrul hotelului, precum si un salon de infrumusetare. 

Pagina web: http://pharaohazurresort.website/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții
 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Early Booking
Desert Rose

Desert Rose

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 712 /pers

Swiss Inn Resort

Hurghada, Egipt

de la 542.5 /pers

King Tut Resort

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 514 /pers