Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Situat in centrul statiunii litorale Sunny Beach, HVD Club Bor se afla la 150 de metri de plajele cu nisip. Centrul statiunii Sunny Beach se afla la mai putin de 100 de metri. Parcul acvatic este la 2 km.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor piscina in aer liber, cu zona pentru copii, program de divertisment, bar in hol, restaurant a la carte si tip buffet, terasa, parcare, sezlonguri si umbrele de soare pe terasa de la piscina, centru de wellness si spa, centru de fitness, teren de volei.
Este disponibil un club pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 - 12 ani, loc de joaca pentru copii si o gradina spatioasa. De asemenea, sunt disponibile numeroase activitati sportive pentru oaspetii de toate varstele.
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu wifi, aer conditionat, TV prin satelit, balcon, aparat de cafea, minibar, seif si telefon (contra cost).
Site web: https://www.borhotel-bg.com/
Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții
 
 

Alte hoteluri in destinatie

7 % Early Booking
Park Hotel Continental 3*

Park Hotel Continental 3*

Sunny Beach, Bulgaria

de la 168 /pers

Kotva

Sunny Beach, Bulgaria

de la 361.5 /pers

16 % Early Booking
Pomorie

Pomorie

Sunny Beach, Bulgaria

de la 224 /pers