Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Arora 4* este situat în districtul distins al regiunii Egeane, Kusadasi, serveste oaspeţii cu calitatea şi locaţia sa, aproape de oraşele antice Efesia, Prienne, Milet, Didyma şi de Biserica Casa Fecioarei Maria.
Facilitati hotel

Hotelul dispune de 2 restaurante interioare, restaurant exterior, restaurant a la carte, snack bar, cafenea, pool bar, lobby bar, viatmin bar, doctor, coafor, magazin, masaj, sauna, centru fitness, baie turceasca, plaja privata cu nisip la 25 de m, piscina exterioara pentru adulti si copii, piscina interioara, spalatorie.

Localizare

Hotelul Arora 4* este situat la 40 m fata de coasta marii in zona Yavansu - Kusadasi la 4 km distanta de centrul orasului si la 80 km de aeroportul Izmir.

Facilitati camere

Hotelul dispune de: 76 camere standard si 4 camere familiale. Acestea sunt dotate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV, minibar, aer conditionat, seif, camerele pot avea vedere la mare sau la piscina.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din
 
 

Alte hoteluri in destinatie

17 % Last Minute
Paste 2024 Istanbul, Kusadasi, Canakkale

Paste 2024 Istanbul, Kusadasi, Canakkale

Kusadasi, Turcia

de la 435.5 /pers