Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare: Hotelul se afla localizat langa plaja, la 3 km de Marmaris, la 5 km de Icmeler. Facilitati hotel: O piscina exterioara, o piscina pentru copii, un lift, un restaurant exterior, un restaurant a la carte, baruri, aer conditionat in locurile publice, TV la lobby cu antena satelit, room service intre orele 08.00 - 24.00. Cu plata sunt: spalatorie, safe si magazin de suveniruri. Facilitati camere: Hotelul a fost construit in anul 1987 si renovat in anul 2006. Hotelul, o cladire cu 5 etaje, dispune de 26 camere duble (16mp pentru 2+1 persoane), 8 camere single (14mp pentru 2 persoane), 16 camere triple (28mp pentru 4 persoane); majoritatea sunt cu vedere la mare. Asternuturile si prosoapele se schimba la fiecare 2 zile, iar curatenia in camere se face in fiecare zi. Camerele sunt dotate cu A / C individual, telefon, uscator de par, sistem de incalzire, minibar (cu plata), mocheta si gresie, balcon sau terasa, antena TV satelit, apa calda 24h, baie cu dus. Plaja: Hotelul se afla langa plaja cu nisip si pietricele; sezlongurile, umbrelele sunt gratuite, iar saltelele sunt cu plata.
Localizare

Hotelul Amos se afla localizat langa plaja, la 3 km de Marmaris, la 5 km de Icmeler.

 

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat individual, telefon, uscator de par, sistem de incalzire, minibar (cu plata), mocheta si gresie, balcon sau terasa, antena TV satelit, baie cu dus.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor o piscina exterioara, o piscina pentru copii, un lift, un restaurant exterior, un restaurant a la carte, baruri, aer conditionat in locurile publice, TV la lobby cu antena satelit, room service intre orele 08.00 - 24.00. Serviciiile aditionale sunt spalatoria, seiful si magazinul de suveniruri.

 

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din
 
 

Alte hoteluri in destinatie

11 % Early Booking
Elegance Hotels International

Elegance Hotels International

Marmaris, Turcia

de la 811 /pers

8 % Early Booking
Pasa Beach Hotel

Pasa Beach Hotel

Marmaris, Turcia

de la 710.5 /pers

13 % Early Booking
Begonville Hotel

Begonville Hotel

Marmaris, Turcia

de la 522.5 /pers