Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Coral Blue Beach Hotel promite o vacanta unica si de neuitat intr-un peisaj idilic, fiind ideal pentru cei care iubesc linistea si, in acelasi timp, un bun punct de plecare pentru a explora toata Peninsula Halkidiki.
Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, bar, bar pe plaja, lobby, Wi-Fi in zone publice (contra cost), volei pe plaja, ping pong, loc de joaca pentru copii, inchirieri de masini, barci si echipamente nautice, servicii medicale (la cerere), mini market, parcare.

Facilitati camere

Cele 67 de camere confortabile sunt mobilate elegant si dispun de aer conditionat, TV satelit, telefon, baie cu dus, frigider, uscator de par, seif, balcon sau terasa.

Localizare

Hotelul Coral Blue Beach este situat in satul Gerakini, printre gradini verzi luxuriante care duc la o plaja frumoasa cu ape albastre limpezi si nisip auriu, fin. Plaja hotelului este organizata cu umbrele si sezlonguri, restaurante si baruri. Hotelul se afla la doar 11 km distanta de statiunea Nea Moudania, 14 km de Poligyro (capitala prefecturii), 20 km de plajele cu Steag Albastru (Akti Sani si Porto Carras) si la 65 km distanta de Aeroportul din Salonic.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare!
 
 

Alte hoteluri in destinatie

8 % Early Booking
ESTELLE LUXURY BOUTIQUE HOTEL

ESTELLE LUXURY BOUTIQUE HOTEL

Gerakini, Halkidiki, Grecia

de la 414.5 /pers

ESTELLE HOTEL

Gerakini, Halkidiki, Grecia

de la 302.5 /pers