Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat intr-un cadru natural montan, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitaliera in orice anotimp/

Construit in anul 1974, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.
Dupa ani si ani, pastrand aceleasi standarde cunoscute, hotelul a renascut in 2003 cu o noua infatisare, cu acelasi renume si un nou nume: aBelvederea.
Anul 2020 ne surprinde cu un nou decor, pastrand farmecul si traditia care l-au consacrat pe piata turistica din Romania.

Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetilor din tara si strainatate.

Restaurantul renovat si modernizat, dispune de un aSalon Clasica, cu un cadru elegant avand o capacitate maxima de 200 locuri si de un aSalon Moderna cu o capacitate maxima de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.

Spa Belvedere este locul ideal pentru frumusetea trupului si a spiritului, un spatiu reconfortant, special creat pentru tine, o atmosfera de relaxare si armonie.
Sali De Conferinta
Design elegant si modern. Priveliste spre natura si munti, cu lumina naturala. Salile noastre de conferinta sunt dotate cu WI-FI, videoproiectoare si ecrane, pot fi personalizate conform cerintelor si asteptarilor dumneavoastra. Un reper printre salile de conferinta in Predeal, spatioase si dotate modern pentru orice eveniment corporate sau privat. Locuri de parcare disponibile in parcarea hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie