Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Cocor este dispus paralel cu tarmul marii, iaraccesul la el se face foarte usor, din strada principala a statiunii. Hotelulofera oaspetilor sai dotari si servicii specifice hotelurilor de patru stele:ascensoare ultramoderne, parcare pazita, rampe de acces pentru persoanele cudizabilitati, personal pregatit pentru ingrijirea copiilor, loc de joace pentrucopii, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri. Cele doua piscine pentruadulti si bazinul pentru copii sunt o alternativa convenabila la aglomeratia depe plaja. Tot pentru relaxare, sunt amenajate terase, unde se poate servi masain aer liber.
Dotarigenerale
- 226 de camereduble, 8 apartamente
- restaurant, baruri, terase
- piscine
- magazin suveniruri
- salon de infrumusetare
- gradina interioara
- parcare (in limita disponibilitatii)
Dotaricamere
Camereleduble laetaj au in dotare balcon, internet, minibar, senzori de fum, telefoninternational, sonorizare in baie, tv prin satelit, sistem de inchidereelectronica pe baza de cartela, seif, sistem modern de climatizare. Suprafara:16 mp. Camerele de la parter nu sunt dotate cu balcon.
Camerele duble superioaresunt dotate cu pat matrimonial, sunt mochetate si sunt situate in corpul nou alhotelului. Suprafata 28 mp. Camerele duble superioare pot fi si comunicante.
Junior Suiteeste format din living cu canapea extensibila, dormitor cu patmatrimonial.
Servicii
Restaurantulare o capacitate de 300 locuri, serveste un meniu international bogat si seprelungeste la exterior cu terasa. Seara, sunt organizate programe artistice.
Acces piscina, parcare, room-service.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.