Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:Hotel Callatis situat in centrul statiunii Neptun din Judetul Constanta, la o distanta de 150 m fata de mare, pe aleea dintre cele 2 lacuri. Hotelul este localizat vis-a-vis de restaurantul Spring - Time de pe strada principala din Neptun, langa hotel Istria.


Dotari si facilitati:
Hotelul are 4 nivele (P+3) cu cate 24 camere duble (DBL**) pe fiecare nivel. Camerele sunt modernizate si dispun de baie proprie cu cabina de dus moderna, usi noi, tamplarie termopan, aparate de aer conditionat, racitoare si televizoare. Cu exceptia camerelor de la parter, toate camerele dispun de balcoane.


Receptia hotelului este organizata intr-un spatiu generos si atragator in care turistii sunt intimpinati de un personal competent si amabil. Parcarea existenta este gratuita pentru oaspetii hotelului in limita locurilor disponibile, iar in apropiere exista o parcare pazita, contracost.

La solicitarea dumneavoastra mesele de pranz si cina pot fi asigurate in sistem a la carte la restaurantul partener localizat in apropiere.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.