Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Situat la numai cativa metri de mare, pazit de ochii indiscreti, Complexul VOX MARIS aduce pe scena litoralului romanesc un concept nou, o servire aparte, o atmosfera selecta si distincta plus toate facilitatile pe care le poate oferi un club intim de 3 stele.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant -cu specific romanesc si international, parcare proprie -gratuita, internet -wi-fi gratuit in zona piscinelor si a restaurantului, cocktail bar.
Servicii oferite gratuit: acces piscine adulti, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, tenis de masa, biliard, sezlonguri la piscina, parcare, doar in limita locurilor disponibile, internet wireless.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV- LCD, frigider, baie cu dus - sau cada, balcon -sau terasa, telefon.
Numar total camere: 350

CAMERA DUBLA STANDARD
Camerele standard sunt disponibile fie in varianta cu un pat matrimonial (double), fie cu doua paturi de o singura persoana (twin).

CAMERA TRIPLA
Camerele sunt disponibile in varianta cu un pat matrimonial si un pat de o singura persoana.
Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de camera este de 3.

SUITA
Ansamblu exclusivist, compus din doua camere cu suprafete generoase, beneficiaza din plin de lumina naturala, datorita suprafetelor vitrate mari ce ofera o priveliste superba asupra gradinilor ce inconjoara vilele.
Apartamentul este compus din dormitor cu pat matrimonial si un living decorat modern ce permite relaxarea pe timpul zilei.
Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de apartament este de 4.

LOCALIZARE
Complexul este situat la aproximativ 50 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa, intrare in mare cu pietricele si usor abrupta.

POLITICI

Accesul in Resort si la facilitatile acestuia se face pe baza de bratara.Copiii cu varsta pana in 10 ani pot folosi doar piscina pentru copii si doar insotiti de parinti sau tutore. Copiii cu varsta peste 10 ani pot folosi piscinele de adulti doar insotiti de parinti sau tutore.
Nu se accepta animale de companie.

SERVICII MASA
Se acorda in restaurantul Vox Maris, categoria 3 stele, in sistem bufet suedez.Pensiunea Completa include doar mancare fara bauturi (Mic dejun 08.00 - 10.00, Dejun 13.00 - 15.00, Cina 19.30 - 21.30).
In prima zi se intra cu cina iar iesirea se face cu mic dejun.

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA - capacitate maxima 2 adulti si 1 copil 0- 9 ani
Nu se poate introduce pat suplimentar.

FACILIATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 9 - dotate cu: ecran, flipchart, proiector, echipament de sunet, videotv, internet; Se inchiriaza contra cost.
Receptii - capacitate pana la 2500 persoane. Banchet: capacitate pana la 1000 persoane.

 
 

Alte hoteluri in destinatie

23 % Oferta Speciala
Vox Maris Grand Resort

Vox Maris Grand Resort

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 798.5 Lei/pers

REGAL cm

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 952.5 Lei/pers

Atena cm

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 353.5 Lei/pers