Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Vila Marynero este situata in parte de nord a statiunii Mamaia, in zona de vile si pensiuni. Locatia este amplasata pe partea marii (Mamaia Nord) la o distanta de aproximativ 200 metri de plaja, Alezzi Beach, Excelsior Beach, Mackerel Beach-restaurant si la o distanta de 30m de mini-market si terasa restaurant White Dutchess.

Locatia cuprinde spatii generoase de cazare dispuse in camere cu pat dublu matrimonial, camere triple, apartamente cu 1 dormitor si cu 2 dormitoare.
Camerele sunt complet mobilate, baie proprie, Tv, aer conditionat, wireless internet, frigider, balcon.

Vila dispune de sistem de supraveghere video si monitorizare pentru siguranta clientilor, centrala de avertizare incendiu si 4 locuri de parcare in curte. Relaxarea in aer liber este posibila ocupand loc la mesele aflate pe terasa sau preparand o friptura la gratarul din curte.

Camerele sunt spatioase si permit adaugarea unui pat suplimentar, optional.

Exista posibilitati multiple de a servi pranzul sau cina, precum si de a savura o bautura racoritoare la una din terasele din jur. Pentru amatorii de clubbing, o plimbare de aproximativ 10 min pe plaja va aduce fix in fata cluburilor renumite precum: El Comandante, Kazeboo sau festivalul Sunwaves. Cu masina se poate ajunge foarte usor in zona cluburilor Loft, Fratelli, Ego, Le Gaga, Crazy etc.

Restaurante - Nova Route, Oneiro, Coral.

Dotarea camerelor este una moderna si cuprinde:
- senzori de detectie si avertizare incendiu
- instalatii de aer conditionat
- televizoare color cu ecran plat
- grupuri sanitare proprii cu apa calda non-stop si cabine de dus, uscator
- balcoane generoase
- internet wireless gratuit cu trafic nelimitat
- incalzire centrala
- frigidere

Suita cu 1 dormitor - dispus la etajul 3:
- instalatii de aer conditionat
- televizoare color Lcd
- internet wireless gratuit cu trafic nelimitat
- grupuri sanitare proprii cu apa calda non-stop si cabina de dus
- balcon
- living cu canapea extensibila
- chicineta complet utilata pe hol
- frigider

Apartament cu 2 dormitoare cu vedere spre mare dispus la etajul 4 cu o suprafata de 75 mp:
- instalatii de aer conditionat
- televizoare color Lcd
- internet wireless gratuit cu trafic nelimitat
- 1 baie cu cabina de dus
- terasa cu o vedere superba spre mare dotata cu sezlonguri
- living cu canapea extensibila si chicineta complet utilata
- frigider

Dotari comune cazare: bucatarie utilata, parcare, terasa, sala de mese cu o capacitate de 50 de locuri.

Camerele se inchirieaza individual in regim hotelier. Este o locatie cu atmosfera linistita si relaxanta. Exista posibilitatea de pat suplimentar in fiecare camera (contra cost).

Check in/check out:
Ziua hoteliera incepe la ora 16:00, ora check-in si se termina la ora 11.00, ora check-out.
In momentul cazarii, toti oaspetii au obligatia, de a prezenta receptionerului actul de identitate propriu si, dupa caz, al copiilor: cartea de identitate, pasaportul si, dupa caz, certificatul de nastere (in cazul copiilor), a voucher-ului si de a completa fisa de turist. Hotelul isi rezerva dreptul de a nu caza oaspetii fara acte de identitate.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta o anumita camera, un anumit etaj, camere alaturate etc. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.
Daca durata sejurului se scurteaza din motive independente de hotel, hotelul nu are obligatia a de a restitui contravaloarea noptilor neconsumate.

Reguli interne:
Nu ne asumam responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati in spatiile din incinta Marynero. Programul de liniste este cuprins in intervalul 14-17. Daca sunt persoane care perturba linistea celorlalti oaspeti, in camerele unitatii de cazare sau in spatiile comune, ne rezervam dreptul de a evacua oaspetii respectivi.
In unitatea turistica nu se organizeaza petreceri, evenimente. Este interzisa prezenta altor persoane care nu sunt cazate in unitatea noastra (prieteni, rude, colegi, etc.). Administratia hotelului nu este responsabila de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate.
Utilizarea echipamentelor de gatit/incalzit in camere este strict interzisa. Ne rezervam rezerva dreptul de a evacua din hotel persoanele care aduc si utilizeaza astfel de echipamente.
Recomandam tinuta decenta si respect, la receptie, in spatiile comune, pe terasa, etc., atat fata de ceilalti oaspeti, cat si fata de personal.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Conduita Turistilor si a Clientilor:
Hotelul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela in incinta, dependintele si spatiile de prestari servicii ale unitatii hoteliere.
Clientii si turistii vor respecta normele de conduita ale unitatii hoteliere, precum si prevederile Legii nr. 61 / 1991 republicata cu modificarile si completarile ulterioare privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.
In virtutea acestei prerogative, hotelul isi rezerva dreptul de a refuza cazarea clientilor in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc atingere imaginii unitatii turistice sau deranjeaza alti clienti ai hotelului.

Unitatea turistica nu dispune de lift.

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

Dream Resort Adults only14+ cm

Mamaia Nord - Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 584.5 Lei/pers

ROCA DEL MAR cm

Mamaia Nord - Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 690.5 Lei/pers

PENSIUNEA SIERA

Mamaia Nord - Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 935 Lei/pers