Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul este situat langa hotelul Apollo Ovicris, aproape de centrul statiunii, la cca. 450 metri de mare si 400 metri de lacul Techirghiol.  

Descriere: Hotelul este dotat cu cafe bar cu terasa, loc de joaca pentru copii precum si cu o masa de tenis.

Camere: Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV-cablu, frigider, internet in lobby, geamuri tamplarie pvc, parchet sau mocheta in camere, bai cu cadita de dus, apa calda non-stop.

Restaurant: Mic dejun - se serveste pe terasa Hotelului Ovicris Selena sau la Hotel Apollo Ovicris. Micul dejun se poate servi, in functie de numarul de persoane, in sistem bufet suedez(minim 40 de persoane) sau a la cart.
In cadrul restaurantului, se poate servi doar mic dejun, restul meselor se pot servi la mai multe restaurante/terase din statiune.
Hotel Ovicris Selena a incheiat contracte de colaborare cu urmatoarele restaurante/terase din Eforie Nord: CORALIS, DANA, CARMEN si DONELI, unde se poate servi pranzul si cina, sub forma de BON VALORIC.

Servicii gratuite: 
- pstrarea valorilor in seif la receptia hotelului
- loc de joaca pentru copii (interior-exterior)
- internet wireless in lobby
- jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, tennis de masa )

Servicii cu plata: Hotelul dispune de parcare privata, contra cost si se asigura in limita locurilor disponibile. Plata se face la receptia hotelului si se achita pentru intreaga perioada a sejurului.

Info:
- check out: ora 12.00 si check in: ora 18.00

Animale de companie: NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE

Tarifele nu includ TAXA PROMOVARE TURISTIC conform Hotararii 325/17.12.2021, beneficiar PRIMARIA EFORIE, 3lei/persoana/noapte, taxa se achit la receptie, in momentul cazarii. Sunt scutiti copiii cu varsta sub14 ani, neimpliniti la data cazrii si persoanele cu handicap, grad 1

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Felix

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1908.5 Lei/pers

7 % Oferta Speciala
Rhodos

Rhodos

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1212.5 Lei/pers

15 % Oferta Speciala
Belvedere

Belvedere

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1064 Lei/pers