Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant, parcare proprie- in limita locurilor disponibile, internet WI-FI, bar, terasa, lift.

Distractie: jocuri de sah si rummy pot fi inchiriate de la receptia unitatii. Am amenajat zona de relaxare cu televizor si cele necesare pentru a va asigura confortul unei zi innorate.


DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: TV- LED, cablu TV, instalatie individuala de climatizare, WI-FI, cutie de valori, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, mocheta, minibar, cafetiera, prosoape, uscator de par, baie cu dus/ cada, articole de toaleta pentru adulti si copii, halate si papuci de baie, apa plata gratuit pentru fiecare camera.

Numar total camere: 32


Duble: 14- din care 3 camere Duble King care dispun de cada cu hidromasaj, 7 camere Duble Standard cu balcon si 4 camere Duble Economy fara balcon.


Apartamente de lux: 2- formate din: 1 dormitor, 1 living cu canapea extensibila, baie privata, cada cu hidromasaj pe terasa exterioara). Dimensiunile sunt intre 43 - 47 mp. Apartamentele au vedere la mare si la Portul Turistic Mangalia.


Apartamente junior: 10- din care 2 situate la parter. Ideal pentru cei care doresc mai mult decat o camera, oferind un plus de comfort si spatiu. Este de fapt un apartament dotat cu 1 dormitor, 1 living cu canapea extensibila, separate prin usi glisante si baie. Aceste apartamente au vedere panoramica spre mare, vizibila prin peretii de sticla ai livingului. Celelalte dotari sunt identice cu ale camerei duble. Suprafata este de 35 mp.


Camere Duble King: 3 - (dormitor cu pat si canapea extensibila 25 mp, baie privata 10 mp, dotata cu dus si cada hidromasaj ) .
Are vedere partiala la mare.


Familiale: 6 - sunt mai mari decat camerele duble, avand si o zona de relaxare cu o canapea extensibila pentru un adult sau 1-2 copii. Celelalte dotari sunt identice cu cele ale camerei duble. Suprafata camerei este de 27 mp .Ofera vedere catre Portul Turistic Mangalia.


Camere Duble Standard: 7 - cu balcon (dormitor / baie - 19 mp / vedere laterala la mare).


Camere Duble Economy: 4 - fara balcon (dormitor / baie - 19 mp / vedere laterala la mare).




LOCALIZARE
MSR Port Hotel este situat in sudul Falezei Mangalia, la cateva minute de plaja mare a orasului.




SERVICII MASA
Micul dejun se serveste in restaurantul hotelului, in sistem bufet suedez, iar pranzul si cina in sistem FISA CONT. Oaspetii pot servi cina sau preparate de bar pe terasa intr-o atmosfera destinsa.



FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA ECONOMY/ CAMERA DUBLA STANDARD: capacitate maxima- 2 adulti si 1 copil 0- 5 ani;
CAMERA DUBLA FAMILY/ CAMERA DUBLA KING: capacitate maxima- 2 adulti si 1 copil 0- 17 ani;
JUNIOR SUITE/ SUITA KING/ APARTAMENT: 2 adulti si 2 copii 0- 17 ani.
Nu se amplaseaza paturi suplimentare.
Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial (saltele inalte -36 cm).
La cerere se pot amplasa tarcuri pentru bebelusi, gratuit.



FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 2- Centrul de conferinta este situat in apropierea hotelului in cadrul special amenajat de catre Centrul Nautic Mangalia. Cele 2 sali de conferinta dispun de 20- 50 locuri.


 
 

Alte hoteluri in destinatie

Corsa

Mangalia, Jud. Constanta, Romania

de la 397.5 Lei/pers

Msr Port

Mangalia, Jud. Constanta, Romania

de la 770 Lei/pers

Paradiso

Mangalia, Jud. Constanta, Romania

de la 833.5 Lei/pers