Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE:


Covasna / Cerbul Complex Balnear este primul hotel destinat tratamentului balnear din Covasna inaugurat in anul 1972, deschizand astfel drumul spre turismul modern.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE:
Hotelul este dispus pe 4 etaje, avand un numar total de 125 de camere, clasificate la 3*. Este conectat cu Baza de Tratament si restaurantul Covasna, situat la parterul hotelului, avand 2 sali de restaurant si o terasa exterioara, fiind conectat prin culoare pentru confortul turistilor si pentru o eficacitate cat mai mare a tratamentului balnear realizat.
Hotelul pune la dispozitia turistilor parcare gratuita, in limita locurilor disponibile si internet WI-FI in spatiile de circulatie comune.

FACILITATI UNITATE:

Tratament: baza de tratament proprie dotata cu sauna, sala de gimnastica, jaccuzi, electroterapie, kinetoterapie, hidroterapie, laborator personal medical specializat, serviciu de asistenta medicala permanent.

Baza de tratament aferenta Hotelurilor Covasna si Hotelului Cerbul se afla intre cele doua corpuri.


Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) cardul de sananatate si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

DESCRIERE CAMERE: Unitatea dispune de 248 locuri in camera duble si single. Camerele sunt dotate cu tv led, baie cu dus, internet, minibar


LOCALIZARE: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 3 km de gara.

ATRACTII TURISTICE: Cetatea Zanelor, atestand prezenta dacilor si romanilor in zona; Planul Inclinat (instalatie ingenioasa, construita inainte de 1899 care asigura transportul materialelor fara se folosi un motor).


POLITICI: Check-in dupa ora 14:00, check-out cel tarziu la ora 12:00.
Fumatul este interzis in incinta complexului.
Nu este permis accesul cu animale de companie.
Taxa de statiune se achita separat la receptia hotelului. Repartititia camerelor pe Hotel Covasna sau Cerbul se face la receptie in momentul cazarii.

SERVICII DE MASA: Se acorda in restaurantul Covasna*** in regim bufet sau meniu fix (in functie de oferta), situat la parterul hotelului Covasna, dotat corespunzator categoriei 3 stele, dispune de o capacitate de 320 locuri, in doua saloane si un numar de 60 locuri pe o terasa neacoperita. Restaurantul are un meniu a la carte si dietetic, bucatarie traditionala si internationala. In incinta restaurantului se organizeaza mese festive si evenimente. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.






 
 

Alte hoteluri in destinatie

TTS

Covasna, Jud. Covasna, Romania

de la 1972.5 Lei/pers

Clermont

Covasna, Jud. Covasna, Romania

de la 1046.5 Lei/pers

. Clermont

Covasna, Jud. Covasna, Romania

de la 1116.5 Lei/pers