Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Bellaria este pozitionat intr-o zona linistita din Iasi, la cateva minute de mers cu masina de centrul istoric al orasului.
Dotarile camerelor, precum si ale spatiilor comune, respecta cerintele clasificarii de 4 stele, fara ca aspectele estetice sa fie neglijate: fiecare etaj al corpului de hotel este decorat in culori distincte, bine armonizate, iar opere de arta semnate de artisti contemporani romani aduc un plus de unicitate experientei de sedere la Bellaria Hotel.
Tipuri de camere:
Camerele Deluxe Double sunt un model de eleganta minimalista. Mobila din lemn masiv, lenjeria fina si microclimatul individual controlat isi dau concursul pentru a asigura un sejur relaxant. Dotari camere: televizor LCD, linie telefonica directa, uscator de par, cosmetice baie, halate de baie, papuci de casa.
Calitatea, finetea si arta se reunesc in fiecare dintre camerele de tip Premiere Suite. Generozitatea spatiilor si delimitarea inspirata a zonei de noapte de cea de zi, dotata cu birou si fotolii confortabile, sunt aspecte ce intregesc experienta unui sejur reusit. Dotari camere: televizor LCD, linie telefonica directa, uscator de par, cosmetice baie, halate de baie, papuci de casa, zona de zi cu birou si fotolii.
Executive Suite este optiunea preferata pentru oaspetii care pretuiesc spatiile largi. Apartamentul generos, compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, living prevazut cu un elegant birou, canapea si fotolii confortabile si 2 bai, este gazda primitoare pentru un sejur petrecut intr-o eleganta reconfortanta. Dotari camere: 2 televizoare LCD, linie telefonica directa, uscator de par, cosmetice baie, halate de baie, papuci de casa, 2 bai - una cu cada, living cu birou si fotolii.
Restaurantul Rustic, autentic colt de glie romaneasca, propune oaspetilor savuroase bucate ca-n vremile de-altadat. Ciorba radauteana, sarmalutele in foi de varza si vita de vie, pastrama de oaie, tochitura moldoveneasca si coltunasii sunt doar cateva dintre bunatatile listate in meniul restaurantului.
Gradina de Vara este locatia preferata in sezonul cald, cand aleile marginite de liliacul verde imbie la o binemeritata destindere in aer liber, in compania unor feluri de mancare pregatite cu pricepere, servite alaturi de bauturi racite in prealabil.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

Moldova

Iasi, Jud. Iasi, Romania

de la 789 Lei/pers

. Bellaria

Iasi, Jud. Iasi, Romania

de la 634 Lei/pers

HOTEL MOLDOVA

Iasi, Jud. Iasi, Romania

de la 726 Lei/pers