Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Hotelul Avenue este un hotel business premium, a fost inaugurat in noiembrie 2019 si este situat in Buzau la doar 800 m fata de centrul orasului, 200m fata de Shopping City, 600 m fata de Sala Sporturilor, 2 km fata de gara si 21 km fata de statiunea Sarata Monteoru.

FACILITATI UNITATE
Clasificat la categoria de 4 stele, Hotelul Avenue este dotat cu parcare privata, SPA (sauna si masaj doar cu programare), Fitness Corner (acces gratuit pentru oaspeti), Lobby Bar 24h, restaurant UVA (a la carte; bucatarie italiana; program zilnic 12:00 - 23:00), crama, terasa rooftop sala de conferinte, sala de evenimente.
Servicii suplimentare: room service, servicii de transfer, servicii de spalatorie si calcatorie.

DESCRIERE CAMERE
Facilitati camere: acces cu cartela, sistem digital de iluminare, room service, televizoare LCD smart, telefon, Wi-Fi, sistem de climatizare, apa plata, kettle, minibar, dus, cosmetice premium, uscator de par, halate, papuci, seif.

SERVICII DE MASA
Restaurant UVA este deschis zilnic intre orele 12 am - 11 pm, poate acomoda pana la 70 de persoane si detine bucatarie cu specific italian.
UVA View Terrace este terasa rooftop a hotelului nostru unde puteti servi atat bauturi cat si preparate atent gatite de bucatarii nostri in timp ce admirati privelistea panoramica a orasului Buzau.
Crama UVA ideala pentru petreceri aniversare sau onomastice private, dar chiar si pentru intalniri de afaceri intr-un mediu select, linistit separat de agitatia cotidiana.

FACILITATI CONFERINTE
Sala de conferinte Vogue Venue dispune de pana la 100 de locuri si de dotari ultramoderne: AC, videoproiector, sistem audio, flipchart, consumabile, lumina naturala, toalete proprii, terasa pentru fumatori. La cerere se pot asigura contra cost si urmatoarele servicii: coffee break, pranz, brunch, cina.
Lavo Ballroom este situat la ultimul etaj la hotelului, are terasa proprie pentru fumatori , acces direct cu cele 2 lifturi si poate gazdui orice tip de eveniment (evenimente corporate, de pana la 300 persoane, nunti, botezuri sau alte tipuri de evenimente de pana la 250 de persoane).

 
 

Alte hoteluri in destinatie

. Hotel AVENUE

Buzau, Jud. Buzau, Romania

de la 952 Lei/pers

Hotel Avenue Buzau

Buzau, Jud. Buzau, Romania

de la 1019.285 Lei/pers

CORNER CENTER RENTAL

Buzau, Jud. Buzau, Romania

de la 795.155 Lei/pers