Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Asezata ideal in mijlocul padurii, intr-o zona protejata de agitatia statiunii, Casa Carina va va surprinde prin facilitatile oferite si va asteapta pentru momente memorabile. Casa se afla la doar 11 minute de mers pe jos pana la Galaxy Water Park Jupiter si Plaja Kiss Fm, 9 minute pana la plaja Jupiter, 16 minute pana la Jurasica Adventure Park si Parc Aventura Paradise Land.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: Sala de mese in interior, foisor cu bucatarie de vara complet echipata si utilata, curte si terase cu mese, bancute si scaune pentru serile prelungite, unde va puteti uita la TV sau puteti asculta muzica in timp ce pot supraveghea copiii jucandu-se la locurile de joaca din interior si exterior. Puteti incalzi micul dejun si cina la cuptoarele cu microunde sau va puteti prepara felurile de mancare preferate la aragazele si cuptoarele situate in foisor. La dispozitie aveti vesela, tacamuri, ustensile si electrocasnice, frigidere si in foisor pentru depozitarea propriilor alimente. Sunt disponibile scaune pentru copii. Gratarele sunt situate in curte. In fata casei dispunem de locuri de parcare. Se ofera serviciu Internet Wireless gratuit pe toata suprafata pensiunii, cu trafic nelimitat. Prosoapele si lenjeria de pat se schimba la 3 zile, sau la cererea clientului. Va puteti folosi gratuit de uscator de par, masa si fier de calcat, remi, sah, table, remy, carti de joc etc.

DESCRIERE CAMERE
Casa Carina pune la dispozitie 24 de camere curate cu bai proprii cu dus, clasificate la 3 stele, apa calda non-stop, TV led 81cm, frigidere, ventilatoare, WI-FI. Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial (140x200) si un pat single (90x200).

LOCALIZARE
Casa Carina se afla la aproximativ 600 de metri de plaja, intr-o zona protejata de agitatia statiunii.


FACILITATI COPII
La cerere si in functie de disponibilitate, patutul de bebelusi se ofera gratuit in limita disponibilitatii.


 
 

Alte hoteluri in destinatie

Olimpic

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 2139.5 Lei/pers

5 % Oferta Speciala
Majestic

Majestic

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 1573.5 Lei/pers

Iris / Mimoza

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 935 Lei/pers