Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Locatia se afla in partea de sud a statiunii Costinesti in imediata apropriere a parcului de distractii si gara. Traversand linia ferata se afla Teatrul de vara Costinesti, terasa White Horse si Dico Ring. Cea mai apropriata plaja se afla cea din zona Obeliscului, urmand din zona Disco Tineretului.

Dispune de camere duble si superioare cu un confort de 3 stele recent construite si modernizate.

Facilitati: AC in camerele duble superioare si executive, camere de familie, serviciu zilnic de menaj, acces internet WIFI, parcare supravegheata video, curte verde spatioasa, terasa si gratar, foisor in curte, terasa, zona pentru fumatori, check-in/check-out express.
 
Descriere camere:
Camerele duble se afla la parter, etajul 1 si etajul 2. Toate camerele beneficiaza de: Aer Conditionat, Minibar, Seif in camera,TV ,WiFi Gratuit. Camerele au aceleasi facilitati, dar pot exista mici diferente estetice si se ofera in mod aleatoriu. Suprafata camerei 16-20mp.

Camerele duble superioare se afla la etajul 3 si etajul 4. Toate camerele beneficiaza de: Balcon, Aer Conditionat, Minibar, Seif in camera, Uscator de par,TV, WiFi Gratuit. Camerele au aceleasi facilitati, dar pot exista mici diferente estetice si se ofera in mod aleatoriu. Suprafata camerei 16-20mp.


Camerele executive sunt pozitionate la etajele 3 si 4, cu priveliste catre gradina si spre mare. Au balcon privat dotat cu masa si 2 scaune. In camera exista o canapea extensibila. Camerele executive sunt cele mai spatioase camere din locatie, fiind ideale pentru familiile cu copii.


Capacitatea maxima de cazare este de 3 adulti sau o familie cu 2 copii.
Camerele au aceleasi facilitati, dar pot exista mici diferente estetice si se ofera in mod aleatoriu. Suprafata camerei 20-24mp.

 
 

Alte hoteluri in destinatie

REGAL cm

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 1071.5 Lei/pers

Atena cm

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 376.5 Lei/pers

AQUAMARINE cm

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 798.5 Lei/pers